A c legfontosabb tulajdonságai

Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászárók

Műanyag ablak, ajtó cseréjénél törekedjünk arra, hogy csak a minőséget válasszuk. A megfelelő alapanyagból készített nyílászárók környezettudatos felépítéssel rendelkeznek. Megfelelnek a legmagasabb minőségi hő- és hangszigetelési elvárásoknak. A korszerű technológiai megoldások köszönhetően a segítségükkel akár az energiaszámláinkon is tudunk csökkenteni. A minőségi műanyag nyílászáró alaptípusa karcsú formavilággal rendelkezik, így határozottan otthonunk dísze is lehet.

Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így nagyon keresettnek is számít. A többkamrás profilrendszere, íves vagy egyenes vonalvezetéssel rendelkező szárnyprofilok között lehet válogatni. Alapbiztonsággal rendelkező, mechanikus résszellőzővel ellátott vasalattal együtt készül. A műanyag nyílászáró alapkivitelben kétrétegű üvegezéssel rendelkezik, ezt igény szerint lehet háromrétegűre változtatni.

A műanyag nyílászáró emellett betörésvédelemmel van ellátva. Kialakításának köszönhetően mindenféle épülettípushoz és igényhez tudunk megoldást találni. A műanyag nyílászárók akár téglaépítésű házak esetén is beszerelhetőek. Emellett nagyon népszerűek a hét légkamrás kialakítással rendelkező ablakok is.

Optimális hő- és hangszigetelő tulajdonságainak köszönhetően leginkább panellakások esetén használhatóak. A műanyag nyílászárók profilja hosszú távon ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Minimális karbantartást igényelnek. Nem karcolódnak. Az ablaktok rendszerint 75 mm-s, míg az ablakszárny 80 mm-s szélességgel rendelkezIk.