Csúcsminőségű műanyag ablak

Műanyag ablak tulajdonságai

Műanyag ablak tulajdonságai

Csúcsminőségű műanyag ablak mellett érdemes dönteni, pont azért, mert így hosszú évekre előre számítva megoldja a problémánkat és nem kell a műanyag ajtó vagy ablak cseréjével foglalkozni. A folyamatos technológiai fejlődéseknek köszönhetően, mindig újabb és újabb műanyag ablak típusok jelennek meg.

De nemcsak a belső szerkezet kerül előtérbe, hanem a külső is, hiszen fontos, hogy a műanyag ablak elegáns is legyen. A modernebb műanyag ablak hat légkamrával rendelkezik, ablakszárnya egyenes vonallal került kialakításra. A modern formavilág mellett egyedi méretezésben is lehet gondolkodni, hiszen a legtöbb gyártó már le tudja gyártani az ilyen ablakokat. A szárny vastagsága különböző is lehet. Acélmerevítése horganyzott, így optimális hangszigetelést tudunk elérni. A műanyag ablakok íves üvegezőlécekkel is készülhet. Vasalata mindig minőségi.

Gumitömítése megfelel a műanyag ablak profiljának, a sarkok pedig megerősített kialakítással készülnek. A műanyag ablakok üvege több rétegben is kérhető, egyedi igényeknek megfelelően. Beépített résszellőző is van benne, így megfelelő szabályozás mellett lehet elérni az optimális légcserét. A műanyag ablakok előnyei közül meg kell említeni azt, hogy stabilitásának köszönhetően, fokozott biztonsági értékkel rendelkezik. Könnyedén tisztítható és nem kell hozzá még vegyszert sem használni, elég csak egy vizes, puha ruhával áttörölni. A műanyag ablak természetesen karbantartást nem igényel, ha mégis, akkor is csak minimális dologban kell gondolkodni.