Aluplast ideal 4000 Standard 70

aluplastAz Alpulast egy meglehetősen régi és megbízhat képviselője az ablakgyártásnak, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a sok tízezer ingatlantulajdonos, aki a cég által előállított nyílászárókat használja. Ezek az emberek jól tudják, hogy a minőség és a megbízhatóság kéz a kézben járnak az Aluplast esetén, így az említett nyílászáró valóban hosszantartó megoldást nyújt mindenki számára.

Nincs ez másként az Aluplast Ideal 4000 Standard 70 típus esetén sem, amely ár-érték arányban az egyik legjobb választás jelenleg a piacon. Hogy mit érdemes tudni róla? Egy 70mm profilú 5 kamrás rendszerről van szó, amely kiváló vonalvezetésének és lekerekített formáinak köszönhetően, nem csak tökéletesen szigetel, de egyfajta díszét is képezi majd az ingatlannak. A merevítése természetesen horgonyzott idomacél, így a statikai tulajdonságait illetően is kiemelkedően teljesít.

A hang és hőszigetelést tekintve ideális adatokat mutat, így általánosságban elmondható, hogy kiváló szigetelő, ugyanakkor ez az árán nem látszik meg. Az Aluplast Ideal 4000 Standard 70 már nagyon olcsón beszerezhető, s így optimális választást jelenthet mindazok számára, akik nem szeretnének vagyonokat költeni az ablakokra, de a minőséget elvárják!