Fa vagy műanyag nyílászáró?

 Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászárók

Műanyag vagy fa nyílászáró mellett érdemes-e inkább dönteni? A fa hagyományos ablakgyártási alapanyagnak számít, de időnként rengeteg munkát igényel annak tökéletes kivitelezése és karbantartása. A javítása is sokkal nehézkesebb. A fa egy élő anyag, tehát reagál az időjárási viszontagságokra is. Állandó karbantartást igényel. Ezzel szemben, a műanyag nyílászáró kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezik. A műanyag kivitelezésnek köszönhetően, igazán minimális karbantartást igényel.

A műanyag nyílászáró beépítését követően, nem kell attól félni, hogy a falak bepenészednek. Ha az ablak valóban szakszerűen lett beépítve, valamint a szellőztetés is folyamatos, akkor teljesen kizárható az a tény, hogy penész alakuljon ki az otthonunkban. A műanyag nyílászárók minőségi alapanyagból készülnek és acélmerevítéssel is megrendelhetőek.

Az ablak, ajtó tűz- és UV-álló tulajdonságokkal is rendelkezik. Ennek köszönhetően, legalább harminc éves élettartammal lehet számolni. A modern profilok állandó fejlesztéseknek vannak kitéve, így kitűnő műanyag nyílászárók között tudunk válogatni. Az exkluzív megjelenésről sem szabad megfeledkezni, hiszen az ablak és ajtó tetszőleges színben, fóliázott változatban is választható. Minden esetben kiváló ár-érték aránnyal találkozhatunk, szinte a legköltséghatékonyabb terméknek is számít. Egy komplett nyílászáró csere egyéb szolgáltatásokat von magával, mint például a párkány, a takarólécek, a helyreállítás. Mindig kérjünk szakmai segítséget, soha ne magunk kezdjünk hozzá a munkához!