Miért érdemes új műanyag nyílászáró mellett dönteni?

műanyag nyílászáró

Műanyag nyílászáró

Új műanyag ablak ajtócserénél próbáljunk meg olyan termékeket választani, amelyek a magas minőséget képviselik, így garantáltan hosszabb távon megőrzik eredeti tulajdonságaikat. A műanyag nyílászáró 5, 6 légkamrával rendelkezik, így hőszigetelési értéke is kimagasló. Üvegezését tekintve 2, 3 réteggel ellátott üveg közül lehet választani, de akár speciális biztonsági üveg is kérhető. A műanyag nyílászáró esetén, a tok vastagsága változó.

Merevítéséhez mindig horganyzott idomacélt használnak, így biztosítva van a stabilitása. A tömítéséhez általában rugalmas EPDM használnak, ami többféle színben választható, rendszerint a műanyag nyílászárók profiljának megfelelően. A műanyag ablak nemcsak a klasszikus fehér színben kérhető, hanem bármilyen árnyalatban, akár fóliázott formában is megrendelhető. Sima felületét egyszerűen lehet tisztítani és minimális karbantartást igényel.

Tökéletes vízelvezetéssel rendelkezik, hiszen az élek finoman le vannak kerekítve. A műanyag nyílászárók természetesen esztétikus megjelenéssel rendelkezik. Ezek mellett, az elkészítésükhöz felhasznált alapanyag környezetbarát és teljes mértékben újrahasznosítható. Ha az árak után érdeklődünk, akkor mindig árajánlatot kell kérni, hiszen minden házban más és más méretű ablakok vannak, ezért még hozzá kell számolni a megrendelői igényeket is. Természetesen a műanyag nyílászárók esetében, az árak egyéb járulékos költségeket is tartalmazhatnak, mint például a beépítést, felhasznált alapanyagokat, kiegészítőket.