Modern műanyag nyílászáró modellek

Modern műanyag nyílászáró

Modern műanyag nyílászáró

Műanyagból készült nyílászárók a hosszú távú befektetés alapjait képezik, hiszen minimális karbantartás mellett is hosszú éveken át képes megőrizni eredeti állapotát. A műanyag ablak, ajtó természetesen online is megrendelhető, ebben az esetben viszont pontosan kell tudnunk azt, hogy milyen méretekre is van szükségünk. Az elegáns műanyag nyílászáró széles szín- és mintaválasztékban vásárolható meg, ráadásul még fa-eres fóliával is rendelhető.

Maximális hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Gumitömítésének köszönhetően, még biztosabb védelmet tud nyújtani. A műanyag nyílászárók rejtett vasalattal is választhatóak. Profi kialakítása a magas minőséget képviseli. Természetesen egyedi megjelenéssel is készülhetnek a műanyag nyílászárók. A modern megjelenéshez mindig a minőségi alapanyagok vezetnek.

Természetesen nemcsak az ablakokra kell gondolnunk, hanem ajtókra is. Ebben az esetben vannak bejárati, beltéri és erkély nyílászárók is. A teraszajtók nyíló, toló, harmonika rendszerrel készülhetnek. Klasszikus, modern vagy minimál tervezéssel rendelkező otthonunkhoz biztosan megtaláljuk az odaillő műanyag nyílászárókat. Természetesen sokan keresik a fóliás, festett és valódi fafurnéros belső ajtókat is. Felülvilágítóval is igényelhető. Akár kétszárnyú kivitelben is lehet gondolkodni.

Minden műanyag nyílászáró készülhet egyedi méretben is, amihez a kilincset a megrendelő választja ki. Felülete ellenálló a kisebb sérülésekkel, karcolásokkal szemben. A nyílászárók többségénél a tok akár utólag is beszerelhető.