Műanyag ablakok kategóriái

Műanyag ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag nyílászárókat érdemes vásárolni, hiszen sokkal előnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a fából készült modellek. Többféle kialakítással bírnak, így a választék nagyon színes. A standard, klasszikus kidolgozással rendelkező műanyag ablakok között tudjuk megtalálni a legjobb árakat. Az innovatív technológiával ellátott műanyag ablak már speciális igényeket tud kielégíteni. A szuper ár-érték arányhoz a legjobb extrák csatlakoznak.

Ezek mellett természetesen passzív műanyag ablakok is rendelhetőek, amelyek kivételes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A műanyag ablakok akár alumínium burkolattal is készülhetnek, ezeket már a modern stílusú épületekhez ajánljuk. A legkedveltebb műanyag ablakok pénztárcakímélőek. Egyedi méretű nyílászárókat is lehet igényelni, amelyek a legtöbb esetben felár mellett valósíthatóak meg.

Természetesen nemcsak a fehér felülettel rendelkező ablakok mellett lehet dönteni, hanem akár színes vagy faerezetes fóliázott modellek is vannak. 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel kérhetőek, amelyeket nemesgázzal töltenek fel. Egyszerű, megbízható termékeknek számítanak. Márkás alapanyagból készülnek. A műanyag ablakok biztonságos és tartós működtetést biztosítanak. A magas alapfelszereltséggel rendelkező ablakhoz hatkamrás profil tartozik.

A hőszigetelő üveg minden esetben 2 rétegből áll. A precíz működéséhez minőségi vasalatokat használnak fel. A passzív házakhoz készült, meleg-peremes, hőszigetelő üveggel ellátott műanyag ablak hármas gumitömítést is tartalmaz, így biztosítva a maximális hőszigetelés értéket.