REHAU EURO DESIGN 70

rehauAki ma ablakot vásárol az esetek többségében az árat és az értéket vizsgálja. Ez természetesen, ugyanis a legfontosabb szempont az ár-érték arány, így erre mindenképp nagy hangsúlyt érdemes fektetni. Ebből a szempontból nyújt kimagasló teljesítményt a REHAU EURO DESIGN 70, ami alapvetően nem egy prémiumkategóriás nyílászáró és az ára sem magas.

A profil legnagyobb előnye, hogy az alsó kategória áráért, egyfajta középkategóriás teljesítményt nyújt, s éppen ez miatt kiemelkedő az ár-érték aránya. Jól bizonyítják ezt a technikai jellemzői is. A REHAU EURO DESIGN 70 ugyanis háromrétegű üvegezés esetén, a teljes szerkezetre kivetítve Ug = 0,63 W/m2K hőáteresztési tényezővel bír, s ez mindenképp megdöbbentő adat, figyelembe véve a profil árát.

Emellett természetesen a nyílászáró egyéb pozitívumokkal is rendelkezik, elkezdve a minőségi tömítésekkel, horganyzott acélmerevítéssel, egészen a Maco Multi Trend biztonsági vasalatig. Egyszóval az említett profil több, mint optimális választás lehet mindazok számára, akik olcsón szeretnének hozzájutni a minőségi és időtálló nyílászárókhoz!