REHAU EURO DESIGN 86

REHAU EURO DESIGN 86A nyílászárók kapcsán napjainkban egyre fontosabb az esztétika, ennek a szempontnak azonban nem minden nyílászárók képes megfelelni. Ezzel ellentétben a REHAU EURO DESIGN 86 minden igényt kielégít, sőt, még túl is szárnyalja az igényeket. Az említett profil kialakítása ugyanis lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen környezetben elhelyezhető legyen, az elegáns irodaépületektől kezdve, a modern felépítésű családi házakig, vagy lakásokig.

A REHAU EURO DESIGN 86 vonalvezetése elegáns, a formái letisztultak, s ezek a tulajdonságok egyértelműen exkluzivitást tükröznek. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy az REHAU EURO DESIGN 86 esetén a szépség a minőség rovására menne, sőt, ellenkezőleg.

A profil hő és hangszigetelési jellemzői kiválóak és ez tökéletesen igaz a statikai képességekre is. Emellett fontos megemlíteni, hogy a nyílászáró szinte semmilyen karbantartást nem igényel, s a kezelése is gyerekjáték, ami igaz a tisztítására is. Összességében tehát, egy optimális választás azok számára, akik fontosnak tartják a minőségi szigetelést, de az eleganciáról sem szeretnének lemondani.