REHAU GENEO 86

rehau geneoTermészetesen a nyílászárók kapcsán is találkozhatunk egyszerűbb és olcsóbb modellekkel, és drágább csúcskategóriás profilokkal is. Hogy melyiket választjuk, kizárólag attól függ, mennyit szeretnék áldozni a minőségi hő és hangszigetelésre és a tökéletes statikára.

A címben is említett REHAU GENEO 86 a nyílászárók csúcsát képezi, így az ára sem a legolcsóbb profilok közé sorolható, viszont ár-érték arányban szinte minden ablakot megelőz. Az anyagában merevített profilszerkezet, optimális statikai tulajdonságok mellett képes az alacsony energiafelhasználásra. A szerkezet zárásán a gyártó tovább tökéletesített, így téve a szigetelést még biztosabbá. A REHAU GENEO 86 vasalata természetesen minőségi MACO vasalat, a kilincs pedig egy MACO Harmony félkilincs.

Az ablakrendszer ütköző tömítésekkel van felszerelve, s emellett a 3 soros tömítő guminak köszönhetően a vízelvezetésben is jeleskedik. Ha a termék részletes technikai adataira is kíváncsi, kérjük, hogy keresse fel a termék adatlapját, ahol minden információt megtalál. Kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal!