SCHÜCO CLASSIC CT 70

ct 70A címben is említett SCHÜCO CLASSIC CT 70 nyílászáról egyedi jellemvonásainak köszönhetően szinte minden szempontból kielégítő, s éppen ezért ennyire közkedvelt manapság. A profil kétrétegű üvegezéssel látható el, s így is optimális hang és hőszigetelést biztosít.

A SCHÜCO CLASSIC CT 70 alapvetően a belépő szint képviselője, ugyanakkor a tudását illetően könnyedén sorolhatnánk a drágább prémium kategóriához is. A profil természetesen megfelel minden környezetvédelmi igénynek, s emellett a felhasználási területe szinte korlátlan, vagyis az iskoláktól, óvodáktól elkezdve, egészen az irodaépületekig és panellakásokig, könnyedén felhasználható.

Amellett pedig, hogy a hang és hőszigetelés kapcsán a SCHÜCO CLASSIC CT 70 kiváló teljesítményt nyújt, esztétikailag sem lehet rá panasz, mivel még alumínium borítással is rendelhető. Végül pedig érdemes a biztonságról is szólni néhány szóban, ugyanis az említett profil horgonyzott acélmerevítése lévén minden biztonsági követelménynek tökéletesen megfelel, így garantált lesz a nagyobb fizikai hatások elleni védelem is.