SCHÜCO Thermo Design SI 82

A három rétegű nyílászárók napjainkban meglehetősen elterjedtek, s ez nem is csoda, ugyanis kiváló hang és hőszigetelést biztosítanak.

Mindez azonban mit sem ér, ha a profil nem megfelelő. Sok múlik magán a profilon is, s ezt jól tudják a SCHÜCO Thermo Design SI 82 gyártói is, akik olyan nyílászárót szerettek volna alkotni, amely minden igényt tökéletesen kielégít, ahogy egy hagyományos háztartásban, úgy egy ipari ingatlanban is. A SCHÜCO Thermo Design SI 82 egyértelműen a jövő nyílászárója, ugyanis jócskán megelőzi a korát.

A szigetelési képességei kiválóan, s ezt bizonyítja a hatkamrás rendszer és a 82mm-es profilmélység is. Emellett ne feledkezzünk meg a statikai képességekről sem, amelyek esetén a SCHÜCO Thermo Design SI 82 szintén pozitívan teljesít. A horgonyzott idomacél merevítésnek köszönhetően az ablakok zárása biztos és merev, így rendeltetésszerű használat esetén az említett nyílászárók hosszú ideig kiváló szolgálatot nyújthatnak. A részleteket és elérhetőségeinket keresse a weboldalunkon!