SCHÜCO Thermo Passive SI 82+

SI 82+A passzív házak felépítése egyáltalán nem könnyű feladat, ugyanis ebben az esetben minden apró részletre nagy gondot kell fordítani, s nincs ez másként a nyílászárók beépítése kapcsán sem. Egy passzív ház nem kaphat hagyományos nyílászárókat, mivel a passzív házak kiemelkedő szigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, s így a minőségbeli igényeik jóval nagyobbak.

Ezeket az igényeket azonban a címben említett SCHÜCO Thermo Passive SI 82+ profillal tökéletesen kielégíthetjük, mivel ez a nyílászáró rendszer passzív házakhoz lett tervezve. Jól mutatják ezt a SCHÜCO Thermo Passive SI 82+ technikai adatai is, amelyek kimagasló teljesítményről tanúskodnak.

A háromrétegű melegperemes üvegezés Ug = 0.5 W/m2K hőáteresztő képességgel bír, míg az egész szerkezetre vonatkozóan ugyanez az adat Uw = 0.66 W/m2K. Jól látható tehát hogy a SCHÜCO Thermo Passive SI 82+ a tökéletességre lett tervezve, s minden igényt kielégít. Emellett természetesen biztonságtechnikai szempontból is ideális, amiről bővebben a termék adatlapján olvashat!