Strapabíró, fóliázott műanyag ablak

Műanyag ablakok

Műanyag ablakok

A műanyagból készült nyílászárók roppant strapabíró tulajdonságokkal rendelkeznek, így nem is csoda, ha egyre többen döntenek a megvásárlásuk mellett. A legjobb ár-értékkel rendelkező ablakokra könnyedén le tudunk csapni, akár az interneten is, ahol további extra kedvezményekre is lehet számítani. Tartós felületképzéssel rendelkezik, így a környezeti hatásokkal szemben nagyon ellenállóak.

A műanyag ablak nagyszerű hőszigetelő képességgel is rendelkezik, itt pedig meg kell jegyezni azt is, hogy minél több kamrával rendelkezik egy ablak, annál jobb hőszigetelési mutatókkal találkozhatunk. A nagyméretű acélmerevítésnek köszönhetően, a műanyag ablak stabilitása kiváló. A háziasszonyok is előszeretettel fogják tisztítani a műanyag ablak felületét, hiszen sokkal könnyebb és egyszerűbb a karbantartása, mint faablak esetében. Természetesen a dupla üvegezésének köszönhetően, maximálisan hőtartó.

A klasszikus, fehér műanyag ablakok helyett, akár fóliázott változat is választható. A fafólia segítségével igencsak természetes hatást tudunk elérni. A dekorfólia felhelyezése nem nehéz és a mintája könnyedén összeegyeztethető otthonunk kialakításával. Akár külső-belső fóliázás is kérhető, ha ragaszkodunk a természetes megjelenéshez. a merészebbek számára, akár színes fóliázás is kérhető.

A műanyag ablakok sokoldalú megjelenési lehetőséggel rendelkeznek. Magas betörésbiztonsággal bír, így biztonságban tudhatjuk értékeinket. Speciális tömítéseinek köszönhetően, kint tartja a kellemetlen huzatot, ráadásul különböző kiegészítőket is lehet kérni, minden igénynek megfelelően.