Újgenerációs műanyag ablak

Műanyag ablakok

Műanyag ablakok

Új típusú műanyag nyílászáró gyártásánál, ma már olyan technológiai megoldásokkal találkozhatunk, aminek a segítségével új ablak jobb műszaki tulajdonságokkal rendelkezik. A biztonság és a védelem kerül előtérbe, hiszen aki ablakot vagy ajtót vásárol, annak nagyon fontosak ezek a tulajdonságok.

A korszerű technológiai megoldásoknak köszönhetően, megfelel a legmodernebb hő- és hangszigetelési értékeknek. Az ablak záródáskor háromszoros tömítéssel rendelkezik, így teljes mértékben ki van zárva a huzat, a por és a nedvesség. Minél több légkamrája van egy műanyag ablaknak, annál jobb hőszigeteléssel rendelkezik.

A műanyag ablak műszaki tulajdonságai közül, külön ki kell térni a profil szerkezetére. Az új generációs műanyag ablak már nemcsak a belsőre, de a külsőre is nagy hangsúlyt fektet. A szögletes formák mellett, a lekerekített idomok is megjelentek.

Nagyszerű választási lehetőséget képez az is, hogy a műanyag ablakok nemcsak a klasszikus fehér színben vásárolhatóak meg, hanem famintázatú, egyedi vagy akár fémhatású bevonattal is megrendelhetőek. A műanyag ablakok merevítése és vasalata is lényeges, hiszen ennek köszönhetően erősíthető meg a műanyag ablak szerkezete.

A hő-átbocsátási értékre külön kell figyelni. A műanyag ablakok legalább háromrétegű üvegezéssel készüljenek. Az ár-érték arány minden esetben ideális kell legyen, így akár egy prémiumkategóriás nyílászárót is meg lehet vásárolni. Az interneten nézelődve, extra akciós ajánlatokkal szintén lehet találkozni.